Privatfest

Underholdning til private fester

Fødselsdage:

Serveringen er i top, og til vild morskab for alle gæster mister Pedersen og Pedersen enhver fornemelse af takt og tone. Der vil altid være plads til den gode mad, sang og taler...alt imens Tjenerne underholder.

Sjove situationer opstår, med eller uden god vilje fra de to herrer. Ingen kommer dog noget til, dog kan det give svære tårevældet grinekramper som i bedste fald kan drikkes væk.

Pedersen og Pedersen krydre gerne deres optræden med fx. “de syngende kokke“ eller "de skøre musikere". Eller som “Security Vagter” sætter de gang i hele selskabet.

Temaer indrages, Talkshow, sange, Rap skrives til lejligheden.

"Pedersen og Pedersen er skræddersyet underholdning”

Bryllupper:

Guld, sølv og det der er værre!

Pedersen og Pedersen har sørget for underholdningen til mange Bryllupper i det ganske land. Tjenerne er altid loyale og holder gentlemanaftalen højt, servicerer med uhøjtidelig stemning. Stilen og indslagene er som planlagt til punkt og prikke efter Brudeparret ønsker.

Når 2 familier bliver sat sammen er der netop brug for Pedersen og Pedersen til at bringe højtidligheden ned på et rimeligt sjovt, hjerteligt afslappet niveau, udtaler de to Gentlemen.
Taler holdes, sange, rap og talkshow skrives.

- "Pedersen og Pedersen er isbryderne der ryster folk sammen på nul komma fem" -

Konfirmationer

Med udgangspunkt i konfirmandens univers er der fokus på de unge.
De sjove tjenere gør sig ekstra udmærket til alle konfirmationer. og Pedersen og Pedersen tager gerne imod info som interesser, idoler, sport mv og skriver gerne Talkshow og Rap udfra jeres stikord

"Pedersen og Pedersen kender grænsen mellem det sjove, det rigtig sjove og det pinlige. Det skal være sjovt for alle".

Serveringsteateret underholder til alle fester

SHOWMENU:

1 ½ TIMES SHOW:
Velegnet til et arrangement hvor vi krydrer feslighederne fra gæsternes ankomst og til hovedretten. Indslagene kan variere fra Tjenerunderholdning, Securityvagter, Kokkesang, sang skrevet til lejligheden og evt. talkshow.

2 ½ TIMES SHOW:
Egner sig godt til et arrangement hvor der skal være mere tid til de festlige indslag, hvor pauserne i vores optræden giver tid til at nyde den gode mad, vin, taler og sange.

¾ TIMES SHOW:
Underholdning uden pause. feks. mellem forret og hovedret, gæsterne slipper knive og gafler mens Pedersen og Pedersen serverer slapstick og vafler.